Opinie o nas

Chcesz dodać tutaj wpis?

Wyślij jego treść pod adres zespolpasjonata@wp.pl.

Z góry dziękujemy!

Prezentujemy wpisy i opinie naszych klientów i gości

Data wpisu: 2017-05-04

Drodzy Państwo,
serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego ślubu oraz wesela. Nie wiemy od czego zacząć, ponieważ lista pochwał zarówno od nas jak i naszych gości jest bardzo długa. W bardzo wielkim skrócie chcielibyśmy wymienić fenomenalną grę na skrzypcach podczas błogosławieństwa, która stworzyła niepowtarzalną atmosferą dla tego wyjątkowego momentu. Śpiew i gra w kościele, były niczym miód na nasze uszy. Wykonanie polskiej wersji utworu „Hallelujah” Leonard’a Cohen’a oraz „Ave Maria” było absolutnie przepiękne. Prowadzenie całej zabawy weselnej od samego początku do końca było rewelacyjne, z olbrzymim poczuciem humoru, świetnym repertuarem i genialnymi zabawami biesiadnym przy stołach. Taka mieszanka mocnych wokali, ogromnej dawki energii z Państwa strony, świetnej gry na instrumentach z solówkami Pana Wojciecha przypadła wszystkim gościom do gustu, a nam na długo pozostanie w pamięci. Prowadzenie całej zabawy przebiegało bardzo płynnie, przerwy były praktycznie niezauważalne, a kontakt z Państwem należał do jak najbardziej bezproblemowego. Polecamy w 100% przyszłym Młodym Parom wybór Państwa jako zespołu, który zachwyci nawet najbardziej wymagających pod każdym względem. Gorąco pozdrawiamy!

Patrycja i Damian, 22.04.2017 r. Janów Lubelski

Data wpisu: 2016-11-24

Witamy serdecznie,
Zespół Pasjonata grał u nas na weselu 22.10.2016 w Grzmucinie koło Radomia. Możemy go z czystym sumieniem polecić tym wszystkim, którzy szukają zespołu z wielkim serduchem i pasją do tego co robią.

Pięknie wyśpiewane złote przeboje,ciekawe zabawy ocepinowe czy cygańskie przygrywki przy stołach gości weselnych okazały się strzałem w dziesiątkę. Nawet najbardziej wybredni spośród gości byli zdumieni poziomem wokalnym i artystycznym wszystkich jego członków.

Goszczenie takiej orkiestry na własnym weselu to prawdziwy zaszczyt!
Pozdrawiamy

Kinga i Tomek, Dom weselny Casa Rosa Grzmucin

Data wpisu: 2016-11-08

Bardzo gorąco dziękujemy, za wspaniałą oprawę muzyczną naszego malutkiego wesela. Mieliśmy małe obawy, czy przy tak małej liczbie gości (35 osób) uda nam się zorganizować zabawę, ale już po pierwszych minutach Waszego śpiewu wiedzieliśmy, że wszystko wspaniale się uda! Pięknie i czysto wykonane piosenki (przy niektórych goście byli przekonani, że to oryginalne wykonania puszczone z płyty ;)),  różnorodność repertuaru, bardzo krótkie przerwy pomiędzy setami, a także Wasza niesamowita

serdeczność i uśmiech sprawiły, że zarówno dla nas, jak i dla wszystkich naszych gości weselnych będzie to długo niezapomniana noc. Wszyscy wspaniale się bawiliśmy, prawie do białego rana, a następnego dnia otrzymaliśmy wiele telefonów od naszych gości z zapytaniem, kiedy robimy powtórkę wesela, bo było tak rewelacyjnie. Biesiada przy stołach to fantastyczna sprawa, bardzo zaskoczyło nas jej prowadzenie – byliście wspaniali! Zabawy weselne prowadzone są z ogromną klasą – a to miało dla nas bardzo duże znaczenie. Polecamy Wasz zespół wszystkim, którzy chcą przetańczyć całą noc w cudownej atmosferze!

Agato, Sylwio, Wojtku, Zbyszku – raz jeszcze z całego serca DZIĘKUJEMY!

Agnieszka i Paweł, Nieporęt, 01.10.2016

P.S. Cieszymy się, że udało nam się polecić Wasz zespół naszym znajomym Piotrowi Zielińskiemu i jego Narzeczonej – kolejna para ma zapewnione wspaniałe wesele!

Data wpisu: 2016-09-10

Znakomity zespół muzyczny wybrany przez nas na oprawę zabawy weselnej. Poprzez swój profesjonalizm, zaangażowanie oraz świetną współpracę, zaimponowali gościom oraz nam. „Dobra muzyka” to atut niniejszego zespołu, który jak najbardziej polecamy wszystkim zainteresowanym, bo… przecież do  muzyki trzeba mieć pasję, a „Pasjonata” na pewno ją ma 🙂

Aneta i Łukasz Łukasik, 10.09.2016 r. Przytyk

Data wpisu: 2016-08-30

Zespół rewelacyjny!! Świetnie grają, pięknie śpiewają. Repertuar potrafią bardzo dobrze dopasować do gości, dzięki czemu wszyscy świetnie się bawią. Miałam okazję bawić się przy Ich muzyce 2 razy i najchętniej zabierałabym zespół na każdą imprezę. Zdecydowanie godny polecenia.

Artur i Sylwia Modlin

Data wpisu: 2016-08-06

Rewelacyjny zespół, profesjonalna obsługa od początku do końca. Znają się na swojej pracy jak nikt! Począwszy od wyprowadzenia z domu, przez skrzypce w kościele (g enialne!) aż po samo wesele- wszystko na najwyższym poziomie. Piękne wokale i pełen repertuar- od starych kawałków po najnowsze przeboje, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszyscy goście zachwyceni zespołem, parkiet ani przez chwilę nie był pusty. Zabawy pierwsza klasa, goście się zintegrowali i nikt nie czuł się skrępowany w żadnym momencie. Pasjonata jest bezkonkurencyjna!!!

Iwona i Adrian Warszawa

Data wpisu: 2016-07-23

Zespół znaleźliśmy w Internecie, byliśmy na próbie i nam się bardzo spodobał. Kompetentni ludzie, grają chyba wszystko o co ich się poprosi. Umieją zabawić gości – na naszym chyba wszyscy byli z orkiestry zadowoleni. Fajne niespodzianki, (cygańskie tańce), (tańce integracyjne) umieją poluzować atmosferę. Słuchaliśmy z narzeczoną wielu zespołów muzycznych, ale żaden nie przypadł nam tak do gustu jak ten, zarówno pod względem muzycznym, jak i artystycznym.

Ewa i Marek Warszawa

Data wpisu: 2016-07-19

Zespól Pasjonata znaleźliśmy w internecie. I lepiej trafić nie mogliśmy. Zespół jest świetny. Dziewczyny rewelacyjnie prowadziły całe wesele, nie mieliśmy żadnych problemów z porozumieniem. Od pierwszej piosenki parkiet był pełny, każdy znalazł coś dla siebie – dla starszych klasyczne weselne utwory i dla młodszych najnowsze hity. Skrzypce w kościele – rewelacja. Co do wokalów – dziewczyny i Wojtek są świetni, fajnie się uzupełniają. Naprawdę polecamy!

Monika i Darek
Nasze wesele odbyło się 9-07-2016 r w Radomiu

Data wpisu: 2016-06-25

Gorąco polecam Zespół na oprawę muzyczną wesela! Profesjonalna obsługa, świetny dobór repertuaru i wspaniale zorganizowane zabawy oczepinowe. Zespół doskonale dobierał muzykę, goście świetnie się bawili. Pięknie ubrani i uśmiechnięci – wspaniali konferansjerzy! W trakcie krótkich przerw, leciała muzyka w tle. Dzięki Zespołowi atmosfera na weselu była naprawdę cudowna. Zespół z łatwością i swobodą śpiewa repertuar zarówno po polsku jak i po angielsku. Biesiada przy stołach oraz „cygańskie show” zrobiło ogromne wrażenie na gościach. Z całego serca polecam Zespół Pasjonata! Świetna cena w stosunku do jakości obsługi.

Monika i Andrzej,
Dom Weselny „Bronowska” w Warszawie

Data wpisu: 2016-06-18

Zespół spisał się rewelacyjnie. Jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również. Dziewczyny świetnie śpiewają! Wykonanie niektórych piosenek było lepsze od oryginału. Pan Wojtek to serce i dusza zespołu. Czuwa nad całością. Wszystko było zgodne z ustaleniami. Lepszej orkiestry nie mogliśmy sobie wymarzyć!

Marysia i Tomek Radom

Data wpisu: 2016-06-04

Witam
Bardzo bardzo dziękujemy! Za wspaniałą zabawę, zaangażowanie i przesłane nagrania! Zespół Pasjonata to najlepszy wybór z możliwych! Jesteście cudowni! Prawdziwi muzycy – profesjonaliści! Ciepli, szczerzy i serdeczni ludzie! Dzięki Wam nasze wesele było niezwykle udane, a ja jako Panna Młoda mogłam spełnić swoje małe marzenia Dziękujemy Wam stokrotnie! Za dyspozycyjność, otwartość i pełne zaangażowanie A przede wszystkim tak wspaniałe brzmienie!!! Niech pozytywna aura Wam sprzyja, aby upiększać kolejne, liczne imprezy

Basia z Andrzejem,
Lipowy Gościniec

Data wpisu: 2016-05-28

Zespół naprawdę znakomity! Mimo, iż mieliśmy małe wątpliwości, ponieważ nie było okazji bawić się wcześniej na weselu z ich udziałem, to jednak ekipa okazała się genialna i oprawa naszego wesela wypadła świetnie! Goście bawili się kapitalnie. Wszystkim gorąco polecamy Zespół Pasjonata!

Edyta i Marcin Tarnów

Data wpisu: 2016-05-14

Na zespół zdecydowaliśmy się z polecenia i …. to był bardzo dobry wybór!! Skrzypce w kościele stworzyły niesamowity klimat. Na weselu i poprawinach goście młodzi i ci starsi bawili się wyśmienicie. Wszystko na poziomie i z humorem. Polecamy serdecznie wszystkim niezdecydowanym a my dziękujemy zespołowi, że pomogli nam uczynić te wyjątkowe dla nas dni jeszcze lepszymi. Pozdrawiamy.

Justyna i Darek Płock

Data wpisu: 2016-04-28

Witam, Zespół PASJONATA grał u nas na weselu dnia 23.04.2016 w Wadowicach, napiszę krótko i zwięźle grali SUPER, REWELACYJNIE, goście dzięki nim bawili sie do godz. 6 rano, pozdrawiamy POLECAMY w 100-stu %

Data wpisu: 2016-03-02

Gorąco dziękujemy za oprawę muzyczną naszego ślubu i przyjęcia weselnego. Wszystkim zastanawiającym się nad wyborem kapeli weselnej szczerze polecamy właśnie Pasjonatę. Mimo zmian w składzie, które początkowo wywołały w nas delikatny niepokój (zupełnie niepotrzebnie) – było cudnie. W kościele gra na skrzypcach wyciskała łzy wzruszenia z oczu gości i chwytała za serca, tworząc niepowtarzalny, pełen romantyzmu, nastrój. A na weselu? Bogaty repertuar (zarówno krajowy jak i zagraniczny), profesjonalna konferansjerka – dwujęzyczna (a było to dla nas ważne, gdyż mąż jest Szwedem), gry i zabawy aktywizujące wszystkich gości. Ponadto miła aparycja, komunikatywność, a także empatia członków zespołu 🙂 Polecamy!

Alicja i Patrick,
Wesele 23.01.2016, Evita Hotel & Spa, Tleń

Data wpisu: 2016-02-15

Wybór tego zespołu to strzał w dziesiątkę!!!! Rewelacyjnie śpiewają i genialnie zabawiają gości weselnych. Jeśli szukacie profesjonalnego zespołu to właśnie jesteście na ich stronie. Zarówno świetnie wykonują polskie jak i zagraniczne utwory. Taki zespół warto polecać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nasz ślub odbył sie 13.02.2016 Z pozdrowieniami dla całego zespołu a w szczególności dla Pani Agatki.

Monika i Ryszard,

Data wpisu: 2016-01-16

Rewelacja!!! Zespół sprawił ze nasze wesele będzie niezapomniane!! Wspaniały dobór repertuaru, a jakie wykonanie!!!! Pięknie śpiewające Panie, Panowie na tym samym poziomie wszystko z humorem, kulturalnie, wspaniała zabawa dla wszystkich starych i młodych!!! Polecamy, polecamy, polecamy !!!!! Jesteście najlepsi, jeżeli ktoś ma wątpliwości w wyborze zespołu bierzcie w ciemno najlepszy zespół to PASJONATA!!!

Agatka i Zbyszek Warka

Data wpisu: 2015-12-29

Drodzy Państwo, bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym świątecznym weselu. Wszyscy goście byli Państwem zachwyceni: doborem muzyki, zabaw i biesiady przy stole. Ja ze swojej strony chciałabym też podziękować Pani, która grała na skrzypcach. Dzięki Niej atmosfera w kościele była wyjątkowo piękna. Gorąco będziemy Państwa polecać i jeszcze długo wspominać.

Ania i Tomek,
Wesele 29.12.2015, U Ojdanów, Węgrów

Data wpisu: 2015-09-09

Kochana Pasjonato 🙂 Pięknie Wam dziękuję :* dzięki Wam moje wesele – było niepowtarzalne, z mega dobrą energią, która od Was płynie. Takiego zespołu jak Wasz to ze świecą szukać 🙂 Jesteście niesamowici 🙂 Jeszcze raz wielkie dzięki 🙂 Wszystkim znajomym, którzy będą chcieli mieć na swojej imprezie najlepszy zespół na świecie będę polecała właśnie WAS 🙂 Buziaczki i trzymajcie tak dalej 🙂

Ania Wolsztyn,
Wesele 29.08.15, Dwór Jakuba, Jedlnia

Data wpisu: 2015-09-02

Gorąco polecamy Zespół Pasjonata. Współpraca z nim, to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm w podejściu do klienta, bezproblemowa komunikacja, bogaty i urozmaicony repertuar, świetne wokale i długie bloki muzyczne. Ponadto Zespół wykonał większość piosenek, o które prosiliśmy mimo, że nie miał ich w repertuarze. Pasjonatę tworzą bardzo sympatyczni i mili ludzie, którzy z pasją i zaangażowaniem podchodzą do swojej pracy. To wszystko sprawiło, iż większość gości weselnych praktycznie nie schodziła z parkietu, a później gratulowała nam wyboru zespołu, co tylko utwierdziło Nas w przekonaniu, że podjęliśmy odpowiednią decyzję ! Dziękujemy, że tak świetnie poprowadziliście nasze wesele.

Milena i Radek,
Wesele 22.08.2015 r., Hotel Polonia, Biała Podlaska

Data wpisu: 2015-08-31

Kochani, na wstępie baaardzo dziękujemy za fantastyczną oprawę muzyczną na naszym weselu i równocześnie chcielibyśmy wszystkim polecić Wasz zespół. Pasjonata to ludzie, których łączy miłość do muzyki i właśnie tą miłość, fastynację i pasję przekazują wszystkim, którzy ich słuchają. A na naszym weselu z ogromną radością słuchali ich wszyscy. Dzięki im w najważniejszym dniu naszego życia muzyka była świetna, na poziomie i z klasą, różnorodna tak, że każdy znalazł coś dla siebie. Zabawa „za stołami” była naprawdę sympatyczna i przeprowadzona ze smakiem. Wielu gości bardzo chwaliło zespół, zarówno dobór muzyki jak i wykonanie. Poza tym Pasjonata fantastycznie radzi sobie w kryzysowych sytuacjach np. takich jak brak prądu, które niestety nam się przytrafiły, a absolutnie nie przerwały zabawy. Polecamy Pasjonatę również dlatego, że są to ludzie bardzo kontaktowi, z którymi można się dogadać, poustalać wiele rzeczy, którzy podpowiedzą i doradzą, a także pomogą zorganizować fantastyczną zabawę. Dlatego wszystkiego i wielu innych rzeczy to zespół, który warto wybrać i który serdecznie polecamy. Gorąco pozdrawiamy

Marlena i Karol,
Wesele 15.08.15, Restauracja Grzybowa Chata, Grójec

Data wpisu: 2015-07-20

A ja za pamięci chciałam Wam Wszystkim straaaasznie serdecznie podziękować za oprawę Naszego wesela :)))) Dziękuję Justynko i Agatko za piękny wokal, repertuar, Tobie Justynko Kochana za 3manie wszystkiego w ryzach 😉 Ty wiesz 😉 opiekę gośćmi i Nami :* że tak pięknie zachęcaliście Wszystkich do zabawy mimo upaaaaałuuu 🙂 za taki profesjonalizm, który wprost zaskakuje i zachwyca!! Panu Zbyszkowi za piękną oprawę skrzypcami w Kościele i na sali weselnej, Panu Wojtkowi za niesamowity męski głos, ciary były 😉 Po przesłuchaniu 70 zespołów w poszukiwaniu tego jedynego na wesele, to był najlepszy wybór jaki mogliśmy sobie wyobrazić i strzał w dziesiątkę!!!! Nigdy o Was nie zapomnimy, będziemy o Was pamiętać :* I polecać wszem i wobec najlepszy zespół ever !!! :)))))) Buziaczki i do miłego 😉 :*

Dorota Ciszewska,
Wesele 18.07.2015 Pensjonat Magnolia, Hrubieszów

Data wpisu: 2015-07-10

Na zespół Pasjonata trafiliśmy dzięki rekomendacji naszych znajomych, na weselu których ten właśnie zespół prowadził oprawę muzyczną. Od samego początku wykazali się nie tylko profesjonalizmem i fachowym podejściem do nas, jako do klientów, ale także pomogli nam przy wyborze sali weselnej i właśnie dzięki Pasjonacie trafiliśmy do Lipowego Gościńca, z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasze zadowolenie z właściwego wyboru jest tym większe i tym bardziej jesteśmy szczęśliwi, że po weselu otrzymaliśmy od naszych Gości bardzo dużo pozytywnych opinii na temat zespołu. Wesele od samego początku prowadzone było z dużym zaangażowaniem, repertuar dobierany wprost idealnie do podejścia i gustów gości, a my nie musieliśmy się o nic martwić. Zespół stanął na wysokości zadania i musimy przyznać, że chyba nawet przerósł nasze oczekiwania. 🙂

Serdecznie dziękujemy!

Sylwia i Piotr,
04.07.2015 r., Lipowy Gościniec

Data wpisu: 2015-06-22

Dziękujemy serdecznie za profesjonalizm, zaangażowanie oraz doskonałe rozszyfrowanie gustów gości. Świetny wokal i idealna oprawa. Od pierwszego spotkania byliśmy pewni, że dobrze wybraliśmy. Super kontakt, bezproblemowość, punktualność, dbanie o szczegóły – rewelacyjne przywitanie Pary Młodej i gości weselnych, no i przede wszystkim poczucie humoru. Wyjątkowy zespół na wyjątkowy dzień! Polecamy wszystkim! Jeżeli tylko będziecie mieli możliwość, bierzcie ich 🙂

Magda i Rafał,
Wesele 20.06.2015, Dwór Celejów

Data wpisu: 2015-06-09

Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę. Nasi goście byli zachwyceni wysokim poziomem oprawy muzycznej. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru, że to właśnie Pasjonata towarzyszyła nam w tak cudownym dla Nas dniu. Polecamy w 100 %.

Gosia i Piotrek,
Wesele 06.06.2015, Lipowy Gościniec

Data wpisu: 2015-03-07

Zespół Pasjonata super poprowadził nasze wesele. Wśród granych utworów każdy znalazł coś dla siebie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiego poziomu wykonywanych piosenek, a także świetnie poprowadzonych zabaw oczepinowych. Z czystym sumieniem możemy każdemu polecić zespół Pasjonata.

Ania i Maciek,
Wesele 14.02.2015 r., Sala bankietowa „Biała Orchidea”, Warszawa

Data wpisu: 2014-10-24

Przeszukując oferty zespołów trafiliśmy na zespól Pasjonata. Pomimo tego, iż nigdy nie słyszeliśmy zespołu na żywo, przełożyliśmy dla nich datę wesela i to chyba była nasza najtrafniejsza decyzja. Już przy pierwszej piosence wiedzieliśmy, że to był idealny wybór. Glosy wokalistów były świetne, a repertuar dobierany do każdej grupy wiekowej przekładał się na to, że na parkiecie ciągle były tłumy. Zabawa z godziny na godzinę była coraz lepsza, a uśmiech nie schodził z twarzy naszych gości którzy dopytywali skąd wzięliśmy taki super zespól. Zespól zabawiał również przy stolikach biesiadując z gośćmi. Najlepszym świadectwem ich wspaniałego grania było to, że o godzinie 5:30 na sali tańczyło jeszcze wielu gości i nie zamierzali przestać się bawić J Tak wiec zamawiajcie zespól Pasjonata już dziś, bo na pewno będziecie zadowoleni tak jak MY J Szczerze ich polecamy w 100%.
Dziękujemy za świetne wesele.
Pozdrawiamy

Kasia i Krzysiek,
Wesele 18.10.2014, Brajniki, sala weselna ” U Maksia”

Data wpisu: 2014-10-11

Na wstępie chcielibyśmy gorąco podziękować całemu zespołowi PASJONATA za rewelacyjną zabawę weselną 11.10.2014r.

Świetna oprawa muzyczna w kościele i na weselu, super konferansjerka ;), piękne głosy wokalistów, najlepsze przeboje przy których bawili się goście w każdym wieku, fajne zabawy przy stołach a do tego zespół bardzo sympatyczny i oczywiście profesjonalny pod każdym względem. Gościom tak się podobało, że już dalej polecili zespół znajomym.
Nie będziemy się więcej rozpisywać i zachwalać bo to trzeba usłyszeć!!!!!!!!
Jeśli chcecie mieć udane wesele gdzie wszyscy goście tańczą i bawią się znakomicie to jak najbardziej polecamy zespół PASJONATA!!! Są po prostu rewelacyjni.

Na koniec,serdecznie pozdrawiamy Justynę i Wojtka oraz życzymy Wam i zespołowi dalszych sukcesów!!!

Agnieszka i Marcin,
Wesele 11.10.2014, Hotel Wiktoriański Grójec

Data wpisu: 2014-09-30

W imieniu własnym oraz wszystkich zagranicznych i polskich gości serdecznie dziękujemy za profesjonalną oprawę muzyczną naszej imprezy firmowej. Świetny repertuar i rewelacyjne wykonanie sprawiły, że goście nie schodzili z parkietu. Jesteśmy pewni, że przedstawiliśmy Polskę i nasze taneczne obyczaje od najlepszej możliwej strony. Dla wielu gości będzie to niezapomniany wieczór.
Jeszcze raz dziękujemy, będziemy rekomendować Państwa zespół przy każdej okazji!

Olga Kozłowska
Impreza firmowa dla Pfannenberg Europe GmbH i Automatech Sp. z o.o. Lipowy Gościniec, 25.09.2014

Data wpisu: 2014-09-29

Bardzo super zespół dziękujemy bardzoooo za super zabawę 27.09.2014 polecam wszystkim na wesele a w szczególności Pani Justynie za wspaniale piosenki:
„Pani Justyno bardzo dziękujemy za super zabawą – w szczególności Pani. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy tez Pani mężowi. Jesteście super zespołem i CIESZYMY SIĘ, ŻE BYLISCIE W TAK WAŻNYM DNIU DLA NAS. DUZE BUZIAKI DLA WAS. Wszyscy zadowoleni wyszli. Jeszcze raz BARDZOOOOO DZIĘKUJEMY. JESTEŚCIE SUPER

Basia i Daniel
Wesele 27.09.2014, Sala weselna „Pod Motylem”, Muskuły, k. Grodziska Maz.

Data wpisu: 2014-09-10

OGROMNE, ale to OGROMNE podziękowania dla całego zespołu, za tak wspaniałą oprawę naszego wesela i mszy w kościele. Pasjonata to w pełni profesjonalna, zgrana i utalentowana grupa ludzi, dla których muzyka to coś więcej. Piękne wokale i brzmienie instrumentów. Widać że dają podczas gry od siebie wszystko. Nasze wesele poprowadzili idealnie. Wpasowali się w gusta gości. W pełni reagowali na to co działo się na parkiecie i przy stołach. Dla nas najlepszym prezentem po weselu, było słyszeć od naszych gości jak wspaniale bawili się przy zespole. Zespół Pasjonata to gwarancja udanej zabawy.

Mariola i Szymon
Wesele 06.09.2014, Dom weselny, Magnat, Magnuszew

Data wpisu: 2014-09-14

Na zespół Pasjonata trafiliśmy przez przypadek po długich poszukiwaniach w Internecie i tak naprawdę w ciemno podpisaliśmy umowę. Na szczęście dla nas okazało się, ze był to strzał w 10! Z ogromną przyjemnością możemy polecić zespół wystawić pozytywną opinie. Nasze wesele było małe, a goście baaardzo biesiadni, pomimo to zespól stanął na wysokości
zadania i rozruszał wszystkich jak tylko mógł.
Nam, jako organizatorom całej imprezy było bardzo miło wielokrotnie słyszeć
jak świetną muzykę gra zespół.
Warto nadmienić, ze muzyka była dopasowywana na bieżąco pod gości, jednak wszelkie nasze uwagi oraz lista wybranych piosenek
jak najbardziej została zachowana. 🙂
Ponadto, głos Pani Justyny zrobił furorę, bo śpiewała jak prawdziwa
Tina Turner by za chwile zmienić się w Adele, natomiast piosenka dla rodziców
Leonarda Cohena w wykonaniu jej męża zasługuje na medal:)
Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za wspaniałą imprezę i realizacje
wszystkich naszych widzimisiów:)
Serdecznie pozdrawiamy i na pewno będziemy polecać Was wszystkim
znajomym, wiec mam nadzieje ze do zobaczenia i usłyszenia!

Zuza i Daniel
Wesele 30.08.2014, Sala Orchis, Warszawa

Data wpisu: 2014-08-25

Z całego serca chcielibyśmy podziękować za wspaniałą oprawę muzyczną jaką zapewnił nam najlepszy zespół na świecie zespół PASJONATA. 100% gwarantowanej zabawy to chyba za mało powiedziane. Serdecznie dziękujemy za zaangażowanie, za zabawę jaką stworzyliście nam w naszym dniu. Każdy z gości był zachwycony. Jeszcze raz dziękujemy Justynie i całemu zespołowi.
Polecamy każdej młodej parze jeżeli chcecie przetańczyć cala noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka i Bartek
Wesele 23.08.2014, Sala weselna Esencja, Lesznowola

Data wpisu: 2014-08-20

ZESPÓŁ MUZYCZNY PASJONATA cudownie zagrał i zaśpiewał na naszej uroczystości, na ceremonii ślubu w kościele pan skrzypek zrobił oprawę muzyczna do mszy, rewelacyjnie bawili się państwo młodzi jak i zaproszeni goście. Bonusem były utwory zespołu Roxette, przygotowane na życzenie, plus organizacja wesela na najwyższym poziomie. Dziękujemy za udana zabawę.

Lucyna i Marcin
Wesele 16.08.2014, Restauracja Fuego, Sadków k. Radomia

Data wpisu: 2014-08-19

Goście w każdym wieku byli zadowoleni, a to ważne kiedy samemu niewiele się pamięta z racji stresu. Głos Pani Justyny zadowolił nawet wujka muzyka, a nie jest to łatwe:) Zabawy weselne poprowadzone zostały z dużym poczuciem humoru. Wielkie dzięki dla Zespołu Pasjonata. Polecamy gorąco.

Ania i Łukasz
Wesele 15.08.2014, Hotel Eden, Rzgów

Data wpisu: 2014-08-18

My również dziękujemy za oprawę muzyczną na weselu.
Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni dzięki Wam.
Ktoś z gości powiedział, że: „zero lipy”. 🙂

Edyta i Paweł
Wesele 09.08.2014, Zielony Dworek, Sklerdy k. Nowego Dworu Mazowieckiego

Data wpisu: 2014-08-11

Gorąco polecamy zespół PASJONATA.
Profesjonalne podejście, świetne wokale i instrumenty.
Super muzyka i zabawa – wszyscy goście byli zachwyceni.
Fantastyczne prowadzenie wesela od początku do późnego końca;)
Bardzo pozytywne wrażenie. Nie wyobrażamy sobie wesela z innym zespołem!

Ania i Emil
Wesele 02.08.2014, Sala weselna Oleńka, Wołomin

Data wpisu: 2014-08-01

Zespół Pasjonata to 100% godny polecenia zespół. Zagrali u nas 26.07.2014 w mega upalny dzień i dali z siebie wszystko. Piękne wokale damskie i męskie. Pełen profesjonalizm i wyczucie gości. Nie było osoby na weselu, która nie byłaby pod ich wrażeniem. Mega pozytywne osobowości! Dziękujemy za tak wspaniały występ i poprowadzenie całej imprezy jeszcze raz. Dla tego zespołu warto zrobić wesele jeszcze raz 🙂 Pozdrawiamy.

Ania i Adrian
Wesele 26.07.2014, Restauracja Zacisze, Żuromin

Data wpisu: 2014-07-28

Zespół znaleziony przypadkiem w Internecie, nie byliśmy go pewni, aż do dnia ślubu tj.21.06.2014r na szczęście nie zawiedliśmy się, wszystko było świetnie. Pani Justyna – rewelacyjny głos, miło posłuchać utworów w jej wykonaniu. Teraz żałuję, że pierwszy taniec był puszczony w oryginale, a nie śpiewany przez zespół, bo wiem, że zrobiliby to perfekcyjnie jak wszystkie swoje utwory. Zespół na prawdę godny polecenia, goście do tej pory chwalą zabawę na weselu 😉 POLECAM wszystkim!!! i mam nadzieję, że jeszcze się gdzieś spotkamy 😉

Kasia Bekasiewicz z małżonkiem
Wesele 21.06.2014, Sala weselna Glinka, Warka

Data wpisu: 2014-07-25

Dla nas zawsze zespół muzyczny na weselu był bardzo ważnym wykładnikiem dobrej zabawy. Jeśli jesteście Państwo osobami poszukującymi zespołu na wesele bądź inna okoliczność to z czystym sumieniem polecamy – zespół Pasjonata. Zespół ten grał na naszym weselu 19.07.2014r. i z radością przyznajemy że lepszego wyboru nie mogliśmy dokonać-profesjonalni, kulturalni ludzie z ogromnym talentem i doświadczeniem, wybierając ich nie powstydzicie się niczego! My jesteśmy bardzo zadowoleni i tym samym bardzo dziękujemy jeszcze raz zespołowi Pasjonata za uświetnienie tego ważnego dla nas dnia-wspaniała zabawa i muzyka w czasie wesela jak i ślubu, gdzie Pan z zespołu pięknie zagrał nam na skrzypcach podczas ceremonii w kościele.

Małgorzata i Paweł
Wesele 19.07.2014, Villa Renart, Radom

Data wpisu: 2014-07-03

Było bardzo fajnie. Orkiestra super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to orkiestra wprowadziła fantastyczny nastrój. Polonez rozpoczynający wesele bez próby był wykładnikiem umiejętności wodzirejskich Pani Justyny. Dzięki takiej orkiestrze wesele było weselem a nie dyskoteką. Zespół profesjonalny, bogaty instrumentalnie. Wspaniała oprawa muzyczna mszy świętej – wzruszająca.

Dziękujemy jeszcze raz bardzo serdecznie

Rodzice pary młodej
Rykowscy
Wesele 19.06.2014, Sala Bankietowa Przyleśna, Wolica k. Nadarzyna

Data wpisu: 2014-07-01

Zespół Pasjonata grał na naszym weselu 19.06.2014. Organizacyjne zespół, zwłaszcza Pani Justyna, jest bardzo elastyczny i pomocny w każdym elemencie, nawet nietypowym, jak poprowadzenie poloneza zamiast pierwszego tańca czy śpiewanie z zaskoczenia przyśpiewek wymyślonych przez rodziców. Świetnie brzmią i dopierają repertuar do upodobań i nastroju gości. Wiele osób weselu mówiło, że bardzo fajny zespół i bardzo dobrze gra. Wszyscy świetnie są bawili. Polecamy!!!

Monika i Michał
Wesele 19.06.2014, Sala Bankietowa Przyleśna, Wolica k. Nadarzyna

Data wpisu: 2014-06-20

Współpraca z zespołem Pasjonata to czysta przyjemność 🙂 Byliśmy zadowoleni z zespołu w 100% i cieszymy się, że dokonaliśmy takiego wyboru. Goście również byli zadowoleni i podchodząc do nas chwalili głos Pani Justyny. Jak najbardziej możemy polecić zespół innym 🙂

Emilia i Bartłomiej
Wesele 14.06.2014, Tomaszkowy Zakątek, Nadarzyn

Data wpisu: 2014-06-16

Chcielibyśmy serdecznie podziękować zespołowi PASJONATA za oprawę muzyczną naszego ślubu i wesela. Świetny repertuar i wokale utrzymywały nas i naszych gości na parkiecie. Zespół dosłownie grał przez cały czas. Biesiadne przyśpiewki wśród gości przy stołach będziemy miło wspominać, a oczepiny przyprawiły wszystkich o ból brzucha- ze śmiechu oczywiście :). Wszyscy goście byli oczarowani profesjonalizmem, talentem i bogatym repertuarem oraz mała ilością przerw. Jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z taką dobrą zabawą. Dziękujemy również za piękne wykonanie piosenki do pierwszego tańca, do której się specjalnie przygotowaliście.

Każdy kto jeszcze nie jest zdecydowany a czyta tą opinię niech nie ma najmniejszych wątpliwości – Zespół Pasjonata to gwarancja udanego wesela.

Paulina i Paweł
Wesele 31.05.2014, Lipowy Gościniec, Otwock Wielki

Data wpisu: 2014-06-03

Powiemy krótko, to było najbardziej taneczne wesele na jakim byliśmy! Goście byli zachwyceni i do dzisiaj słyszymy pochwały dotyczące oprawy muzycznej. Pani Justyna była bardzo cierpliwa i pomocna w przygotowaniach, a przyznać muszę, że wymagania mieliśmy dość duże i trochę z nas marudy. Wiele osób po weselu pytało nas skąd jest zespół i prosiło o kontakt, także mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze nie raz 🙂

Justyna i Kacper
Wesele 24 i 25.05.2014, Hotel Sevilla, Niwna

Data wpisu: 2014-05-23

Zespół Pasjonata sprawił, że nasze wesele było najlepszym na jakim byliśmy.

Jeszcze nigdy tak dobrze się nie bawiliśmy. Pierwszy raz spotkaliśmy się z Zespołem, który grał od ciepłego do ciepłego na żywo. Szkoda było schodzić z parkietu na posiłek. Profesjonalny wokal wszystkich członków zespołu nadał piosenkom, które znamy od lat, nowy i oryginalny charakter.

Fachowe prowadzenie wesela przez Panią Justynę pozwoliło nam zrelaksować się tuż po wejściu na sale. Pan, który grał na skrzypcach w kościele popisał się przepiękną oprawą muzyczną. Pomimo incydentów wywołanych przez niektórych gości Zespół wykazał się cierpliwością i zrozumieniem.

Utwór, który Zespół przygotował na zamówienie został wykonany lepiej od oryginału.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za nasze wesele.

Sylwia i Michał
Wesele 17.05.2014, Klub Galop, Zielonka

Data wpisu: 2014-05-14

Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować Zespołowi Pasjonata za przepiękną oprawę muzyczną naszego ślubu i wesela. Można powiedzieć, że rzuciliśmy się na głęboką wodę, ponieważ wybraliśmy zespół tylko na podstawie informacji i nagrań w Internecie, nie mieliśmy możliwości posłuchać go na żywo. Ryzyko jednak naprawdę się opłaciło! Pan grający na skrzypcach uczynił uroczystość w kościele niebywale wzruszającą, a jego wykonanie naszej melodii na pierwszy taniec zapierało dech w piersiach.

Wszystkich zachwycił wokal pana Wojtka. Jedna z mam stwierdziła, że podczas wykonywania piosenek Krzysztofa Krawczyka brzmi jak Krawczyk, a gdy śpiewa utwór Andrzeja Zauchy, zamienia się z kolei w Zauchę. Brawa za ogromny talent, zarówno w śpiewie, jak i w zabawianiu gości, należą się też pani Justynie, która radziła sobie doskonale z najbardziej opornymi osobnikami.

Pierwszy raz spotkaliśmy się z orkiestrą, którą trzeba było praktycznie wypraszać z sali:-) Zespół grał praktycznie bez wytchnienia do czwartej nad ranem, przerywając tylko na posiłki i wydarzenia kulturalno – artystyczne:-). Co więcej, pani Justyna nie pozwalała gościom nawet dokończyć jedzenia, ale wzywała ich na parkiet, jednak nikt nie narzekał, bo taniec przy tak dobrej muzyce to sama przyjemność!

Bardzo podobało się nam również kończenie bloków tanecznych – nie było klasycznego „a teraz idziemy na jednego”, mimo iż na stołach był alkohol, ale zabawne wypowiedzi pani Justyny w stylu: „kelnerzy już tupią nogami z niecierpliwości, aby podać danie gorące, nie każmy im czekać”.

Z czystym sumieniem polecamy Zespół Pasjonata każdym narzeczonym, którzy chcą mieć na swoim weselu profesjonalną i kulturalną orkiestrę, która wciągnie do zabawy każdego. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy!

Ewa i Wojtek
Wesele 26.04.2014, Restauracja „Cztery Pory Roku”, Alwernia

Data wpisu: 2013-10-18

Chcemy serdecznie podziękować za wspaniała zabawę weselną jaką zapewnił nam Zespół Pasjonata.

Muzyka była na najwyższym poziomie, o czym mogą świadczyć pozytywne opinie gości, którzy jak sami mówili „bawili się jak nigdy”.

Raz jeszcze pozdrawiamy serdecznie wszystkich członków Zespołu i Dziękujemy za niezapomnianą zabawę.

Kasia i Marcin
Wesele 12.10.2013, DB „GR-AND”, Stanisławów Pierwszy/Nieporęt

Data wpisu: 2013-10-09

Dnia 05.10.2013 mieliśmy ślub i wesele, na którym bawił gości zespół Pasjonata. Na tydzień przed weselem byliśmy pełni obaw, gdyż pogoda nie była najlepsza, ale nawet w lipiec czy sierpień nie gwarantuje pogody. My przełożyliśmy datę ślubu z 10.08.2013 na 05.10.2013, żeby tylko zagrała na naszym ślubie Pasjonata. Moja narzeczona powiedziała mi albo będzie grała Pasjonata na naszym weselu, albo nie będzie wesela (na weselu wcale jej nie zależało, a mnie bardzo i co miałem wtedy powiedzieć? Szczerze, nie było mi to na rękę, ale się zgodziłem). Powiem Wam szczerze moi drodzy, że w dniu ślubu przekonałem się, że to był strzał w dziesiątkę. Podczas pierwszego tańca, gdy Justyna zaśpiewała naszą piosenkę, to mi ciarki przeszły po plecach, a przez cały wieczór wszyscy goście chwalili zespół i pytali skąd ich wzięliśmy. Polecam zespół Pasjonata wszystkim osobom, którzy chcą, żeby ich goście naprawdę dobrze się bawili. Pamiętajcie, żeby się szybko na nich decydować, bo są rozchwytywani, a ja się temu wcale nie dziwię. Prywatnie też są fantastycznymi osobami.

Pozdrowienia dla całego zespołu!!!

Damian i Paula
Wesele 05.10.2013, Dwór Hubertus, Mysłowice

Data wpisu: 2013-10-01

Zespół Pasjonata to najlepszy zespół z jakim się spotkaliśmy. Oprawa wesela wspaniała. Pani Justyna wspaniały głos, wszyscy nasi goście byli zachwyceni. Zwłaszcza ostatni utwór jaki Pani wykonała, naprawdę byliśmy pod ogromnym wrażeniem. Pan Wojtek również wssaniały głos. Jak zaśpiewał wszyscy myśleli, że na scenie stoi Krzysztof Krawczyk. Rewelacja. Również dużym zaskoczeniem dla naszych gości było to że zespół bardzo długo grał, a nie jak to bywa w naszych stronach cztery utwory i przerwa. Niektórzy z gości jeszcze po weselu to przeżywali że było tak wspaniale.

Zresztą sami państwo widzieliście jak Pan Młody się wzruszył i to chyba mówi wszystko za siebie.

Nasi goście równie byli zachwyceni i oczywiście będziemy wszystkim Państwa polecać i to z wielką przyjemnością.

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawą i miejmy nadzieję że jeszcze będziemy mogli się pobawić przy waszej muzyce.

Ania i Przemek
Wesele 28.09.2013 Hotel Restauracja Leśna Karpicko

Data wpisu: 2013-09-30

Nie jesteśmy w stanie słowami wyrazić wdzięczności za wyśmienitą oprawę muzyczną ślubu i wesela, jaką zapewnił nam Zespół Pasjonat. Justyna odpowiadał na każdego mojego maila (a było ich sporo…), rozwiewała wszelkie wątpliwości, służyła pomocą. Zespół spełnił też nasze specjalne prośby muzyczne. Profesjonalizm i perfekcja to słowa, które nie są obce członkom Zespołu. Sama Justyna zyskała od mojego Taty miano Boney M, co uważam za ogromny, aczkolwiek bardzo trafny i zasłużony komplement. Długo jeszcze by pisać o pozytywach Pasjonaty. Zachęcam więc, aby każdy przekonał się o nich osobiście. A wszystkim członkom Zespołu jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

Joanna i Artur
Wesele 21 i 22.09.2013 Dworek Marzenie, Przyborowice

Data wpisu: 2013-09-10

Chcemy jeszcze raz bardzo podziękować za fantastyczne wesele. Byliśmy zachwyceni, nasi goście wytańczyli się do upadłego:) Zebraliśmy od nich mnóstwo komplementów dla zespołu.

Pani Justyna przecudowna, głos i charyzma, nad ranem jeszcze więcej energii;)

Pan Prezes;) bardzo dowcipny fajnie dopełnia prowadzenie imprezy.

Muzycy również zasługują na same dobre słowa,! Utwory wykonane na skrzypcach w kościele stworzyły nam piękną oprawę ślubu.

Repertuar przygotowany do zabawy dla wszystkich, były standardy weselne, ale wplecione w popularne współcześnie piosenki.

Bardzo, bardzo polecamy!

Agata i Paweł
Wesele 07.09.13 Dom Rzemieślnika, Białobrzegi

Data wpisu: 2013-09-01

Wybór zespołu Pasjonata był najlepszym wyborem jakiego mogliśmy dokonać odnośnie oprawy muzycznej naszego wesela! Już od ponad dwóch lat byliśmy o tym przekonani, jak tylko usłyszeliśmy w internecie utwory grane przez zespół Pasjonata, już wtedy wiedzieliśmy, że to Oni zagrają na naszym weselu 🙂 Polecamy w 1000%, pełen profesjonalizm, wspaniały kontakt, cudowny głos Pani Justyny, która czuwa podczas wesela nad wszystkim! Dziękujemy każdemu członkowi zespołu z osobna za całą oprawę muzyczną ślubu i wesela 🙂 było tak jak to sobie wyobrażaliśmy wcześniej! Wszyscy byli zachwyceni byli klimatem jaki wprowadziły skrzypce w kaplicy, ksiądz Proboszcz również stwierdził że tak klimatycznego ślubu jeszcze chyba u nas w kaplicy jeszcze nie było. Dziękujemy za poprowadzenie całego wesela, za czuwanie nad wszystkim! Goście byli bardzo zadowoleni, pytali o Państwa a w szczególności o Panią Justynę, byli zachwyceni jej głosem 🙂 jeden znajomy nawet stwierdził, że na wesele zaprosiliśmy chyba Krzysztofa Krawczyka, bo Pan Wojtek ma tak podobny głos do niego 🙂 usłyszeliśmy od gości same pozytywne opinie, muzyka bardzo się podobała, ogólnie wszystko wyszło tak jak chcieliśmy 🙂 dziękujemy raz jeszcze i na pewno będziemy Państwa polecać znajomym bo warto!

Pozdrawiamy ciepło

Marta i Bartosz
Wesele 24.08.2013r. Ostrów Mazowiecka, Restauracja Cobra

Data wpisu: 2013-08-25

Wybraliśmy Pasjonatę i nie żałujemy – to była bardzo trafna decyzja! Zespół zapewnił wspaniałą oprawę naszego ślubu i wesela, wzbudzając liczne ochy, achy i zachwyt gości. Bezsprzecznie mocne strony zespołu Pasjonata to profesjonalne i uprzejme podejście do obsługi klienta – przygotowany scenariusz wesela i jego staranna realizacja, ale z otwartością, elastycznością i gotowością do stawiania czoła wyznaniom muzycznym i zabawowym – gości z różnych części Polski. Dlaczego jeszcze warto wybrać Pasjonatę? Zróżnicowany repertuar, który podrywa gości w każdym wieku zza stołów, piękne głosy pani Justyny i pana Wojtka, świetnie dobrane instrumenty, umiejętności sprawnego nawiązania relacji z gośćmi podczas zabawy, bez nachalnego zachęcania. Pasjonata to bez dyskusji zespół z klasą!

Dziękuję za to, że towarzyszyliście nam w tym wyjątkowym dniu, a wszystkim tym którzy zastanawiają się nad wyborem Pasjonaty – podpowiadamy – rezerwujcie terminy, bo warto!

Daria i Rafał
Wesele 17.08.2013r w Namysłowie, Restauracja Limba

Data wpisu: 2013-08-15

Zespół Pasjonata był z nami w czasie naszego wesela 10 sierpnia. Sprawdził się wyśmienicie, można by rzec iż przerósł nasze oczekiwania. Pani Justyna ma przepiękny głos, który zachwycił nie tylko nas ale i wszystkich gości. Jeszcze następnego dnia wszyscy wspominaliśmy utwory śpiewane przez wokalistkę. Oprócz śpiewu Pani Justyna cały czas czuwa nad przebiegiem całej imprezy, wszystko dopina na ostatni guzik. Szczerze polecamy za pełen profesjonalizm, czar oraz doskonały kontakt z klientem.

Pozdrawiamy wszystkich członków zespołu i jeszcze raz bardzo serdecznie DZIĘKUJEMY!

Edyta i Tomek 🙂
Wesele 10.08.2013, Hotel Srebrny Świerk, Okuniew

Data wpisu: 2013-08-13

Dobra muzyka to chyba najważniejszy element udanego wesela. Jesteśmy bardzo wybrednymi klientami, co także potwierdziło się podczas naszych przygotowań. Jednak wielką niespodzianką dla nas okazał się wybór zespołu. Po pierwszym spotkaniu z Panią Justyną zdecydowaliśmy, że nie szukamy dalej.

Pani Justyna jest bardzo ciepłą, uśmiechniętą osobą z niesamowitym głosem. Pan Wojtek, oprócz super głosu, posiada ogromne poczucie humoru.

Wiedzieliśmy, że o muzykę na weselu możemy być spokojni i tak też się stało.

Już podczas zabawy goście- zarówno nasi rówieśnicy, jak i goście z pokolenia naszych rodziców, gratulowali nam wyboru zespołu. Świadczy to tylko o tym, że Zespół Pasjonata trafi w gusta Waszych gości, niezależnie od ich wieku.

Oprócz umiejętności wokalnych Pani Justyny i Pana Wojtka bardzo spodobało nam się podejście do klienta- bardzo dobry kontakt od samego początku oraz pomoc i dobre rady przy zaplanowaniu przebiegu wesela.

Dziękujemy raz jeszcze całemu Zespołowi i żałujemy, że ta noc minęła tak szybko!!

Kasia i Tomek
Wesele 26.07.2013, Dwór Złotopolska Dolina, Trębki Nowe

Data wpisu: 2013-07-20

Udane wesele to takie, gdzie wszyscy zebrani goście razem z Parą Młodą bawią się wyśmienicie i nie ma czasu na nudę! Muzyka na najwyższym poziomie, grana na żywo w pełnej interakcji z bawiącymi się ludźmi, z uwzględnieniem wszystkich gustów i upodobań muzycznych. Muzyka do poskakania, przytulania i wspólnego pośpiewania dla młodych i ‚młodych inaczej’. Tak cudnie udane wesele zapewnił nam zespół Pasjonata 6 lipca 2013 roku. Dodatkowa oprawa muzyczna ceremonii ślubnej w Kościele była przepiękna i wzruszająca. Dokładnie pamiętam, gdy wchodząc z tatą do Kościoła usłyszałam wykonanie skrzypaczki „Leonard Cohen – Hallelujah” łzy cisnęły mi się do oczu i ledwo mogłam je powstrzymać. Dobór muzyki oraz przepiękny głos Pani Justyny i genialna chrypka Pana Wojtka sprawiły że zespół Pasjonata będziemy gorąco polecać znajomym, bo naprawdę warto. Wszyscy goście byli zachwyceni nie mogąc wyjść z podziwu gdzie znaleźliśmy tak dobry zespół – oczywiście z polecenia znajomych :). Teściowa twierdzi do dziś, że Pani Justyna wykonała utwory Abby dużo lepiej niż brzmiały one w oryginale. Członkowie zespołu Pasjonata genialnie wzmocnili nas na starcie, dbając z najwyższą starannością o każdy szczegół imprezy za co chcielibyśmy im ooooooooogromnie podziękować : : Pozdrawiamy gorąco i jeszcze raz dziękujemy :::*

Monika i Konrad
Wesele 6/7.07.2013 Jakubowa Izba, Ryki

Data wpisu: 2013-07-14

Zespół Pasjonata uświetnił nasze wesele w czerwcu 2013 r. Za najlepszą rekomendację dla zespołu niech posłużą opinie gości (zarówno młodszych jak i starszych), którzy wyrażali szczere uznanie. Znajomi stwierdzili nawet, że gdyby wiedzieli, że tak świetny to zespół, to na swoje wesele wybraliby Pasjonatę zamiast didżeja. Zespół do swoich obowiązków podszedł bardzo rzetelnie i uczciwie (przerwy tylko podczas ciepłych dań), do tego należy dodać indywidualne i miłe traktowanie nas jako klientów przed oraz w trakcie wesela. Zabawa była przednia, a my jesteśmy tym bardziej zadowoleni, że zdecydowaliśmy się właśnie na Pasjonatę. POLECAMY!

Ola i Łukasz
Wesele 29.06.2013, Hotel Groman, Sękocin

Data wpisu: 2013-07-03

Pasjonata – zespół marzeń każdej pary młodej. Zaczynając od pierwszego kontaktu aż po ostatnie chwile na weselu niesamowity profesjonalizm, elegancja i klasa. Prowadzenie wesela przez Panią Justynę i cały zespół przerosło nasze oczekiwania. Świetny śpiew, wybór repertuaru,a także nauczenie się kilku piosenek na nasze zamówienie w tak krótkim czasie zasługuje na słowa uznania.

Drodzy przyszli nowożeńcy, jeśli tylko zespół Pasjonata ma wolny termin w dniu Waszego wesela to rezerwujcie go jak najszybciej. Nie czekajcie ani chwili. Gwarancja wspaniałej zabawy, szaleństwa na parkiecie w wykonaniu dużej ilości gości weselnych, tańca do białego rana.

Droga Pasjonato, Pani Justyno, Panie Wojtku i cała ekipo – DZIĘKUJEMY. Z przyjemnością się z Wami współpracowało. Jesteście niesamowici, oby tak dalej. Chyba już musimy Was zarezerwować na jakąś rocznicę 🙂
Powodzenia i najlepsze życzenia dla Was.

Karolina i Łukasz
Wesele 15.06.2013, Hotel Agawa, Tarnów

Data wpisu: 2013-06-03

Chcieliśmy baaaardzo serdecznie podziękować Zespołowi pasjonata za przepiękną oprawę muzyczną naszego wesela. Jesteśmy absolutnie przekonani, że lepiej wybrać nie mogliśmy. Z czystym sumieniem polecamy ten zespół każdej parze młodej. W każdej skali ocen zespół ocenilibyśmy na maksymalną ilość punktów 🙂
Pozdrawiamy serdecznie

Małgosia i Rafał
Wesele 01.06.2013, DW Finezja, Zakroczym

Data wpisu: 2013-06-10

Bardzo dziękujemy za wspaniałą wspólną zabawę, za takt i wyczucie gustu gości. Wszyscy miło wspominają całą uroczystość i chwalą zespół, który doskonale zabawiał nas do wczesnych godzin porannych 😉 Polecamy każdemu kto lubi potańczyć przy dobrze wykonanej muzyce!

Małgosia i Janusz
Wesele 7.06.2013, Restauracja Przystań, Olsztyn

Data wpisu: 2013-05-20

Zespół Pasjonata to najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać 😉

Zespół oczarował nie tylko nas, ale rownież naszych gości niezależnie od wieku.

Dziękujemy za świetną zabawę oraz profesjonalizm pod każdym względem 😉

Pani Justyna jest wspaniała, zorganizowana i ma zaj….. wokal!
Dziękujemy jeszcze raz i życzymy samych sukcesów 😉

Agnieszka i Wojtek
Wesele 18.05.2013, Gościniec pod Różą, Załuski

Data wpisu: 2013-05-13

Chcielibyśmy serdecznie podziekować zespołowi Pasjonata za uświetnienie naszego wesela, które odbyło się 27 kwietnia 2013 na Mazurach. Mój mąż jest Hindusem, a na weselu byli obecni goście z rożnych stron świata. Szukaliśmy zespołu, który śpiewa również po angielsku oraz będzie w stanie poprowadzić wesele po angielsku. Zespół przerósł nasze oczekiwania!! Piosenki, prowadzenie wesela w języku angielskim to dla Pani Justyny żaden problem, bez najmniejszego wahania polecam zespół na wesele międzynarodowe i nie tylko! Pani Justyna to istny wulkan energii! Swój kontakt pozostawiam do wiadomości zespołu i udostępnienie w razie ewentualnych zapytań! Był to dla nas niezapomniany dzień i cieszymy się bardzo, że trafiliśmy na Zespół Pasjonata.

I jeszcze kilka słów od mojego męża Ajay’a:
Zespół Pasjonata were absolutely fantastic, a pleasure to deal with before hand and brilliant on the night. I’ve lost count of the number of guests who have said that they were the best band they’d ever heard at a wedding and how they hadn’t stopped dancing for the entire set. In fact lots of people who generally don’t dance at weddings didn’t leave the dance floor which says it all. We really could not recommend them highly enough.You guys completely surpassed all of our expectations. THANK YOU!!

Justyna & Ajay
Wesele 27.042013, Hotel Roś, Pisz

Data wpisu: 2013-05-03

Ogromne podziękowania dla całego zespołu!!!

Idealna współpraca, zespół sam potrafi dobrać repertuar do gości. Polecam i naprawdę warto im zaufać.

Wokal wszystkich idealny!! Skrzypce na błogosławieństwie jak i w kościele …. nawet nie da się tego opisać słowami, niezapomniana chwila.

Bardzo, ale to bardzo dziękujemy. Dzięki Wam ten dzień na długo pozostanie w naszej i naszych gości pamięci!!!
Dziękujemy

Dominika i Łukasz
Wesele 3.05. 2013, Restauracja Przystań, Olsztyn

Data wpisu: 2012-12-28

Dziękujemy za świetną zabawę oraz profesjonalne poprowadzenie naszego grudniowego wesela! Wersja demo dostępna na stronie zespołu rzeczywiście pokrywa się z występem na żywo. Aranżacje utworów w Państwa wykonaniu podobały się nie tylko nam, ale, co równie ważne, także naszym gościom. Na duży plus: granie bez „przeciąganych” przerw, dostosowanie repertuaru do gustów gości, oryginalna oprawa muzyczna w kościele. Pozdrawiamy!

Magda i Łukasz
Wesele 28.12.2012, Restauracja U Hawełka, Warszawa

Data wpisu: 2012-12-03

Chcemy jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować Wam Kochani za profesjonalną oprawę muzyczną naszego wesela. Goście byli zachwyceni a my nie żałowaliśmy ani chwili decyzji wyboru Waszego Zespołu na ten szczególny dzień. Gorąco polecamy Zespół Pasjonata, podpisujemy się tu pod każdą z pozytywnych opinii! Mamy nadzieję jeszcze kiedyś zobaczyć Was w akcji. Pozdrawiamy ciepło.

Joanna i Paweł
Wesele 22.09.2012, Hotel „U Grubego”, Radom

Data wpisu: 2012-10-09

Jeszcze raz bardzo dziękujemy za super zabawę. Moje wesele było cudowne dzięki wam. Pięknie wykonaliście utwór pt. „Do kołyski”. Wszystko było idealnie, szkoda tylko że moje zdrowie zawiodło. Do zobaczenia, bo z chęcią z mężem się kiedyś wprosimy na kawę.

Martyna i Daniel Kietlińscy
Wesele 6.10.2012, Sala Baśniowa, Wyszków

Data wpisu: 2012-10-04

My również bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną naszego wesela. Nawet sobie Państwo nie zdają sprawy, jak wiele osób jest zachwyconych Pani głosem i graną muzyką 🙂 Mam nadzieję, że w przyszłości na innych naszych imprezkach okolicznościowych będziemy mieli okazję jeszcze nie raz skorzystać z Państwa usług.
Pozdrawiamy i życzymy samych szczęśliwych dni!

Magdalena i Wiktor
Wesele 29.09.2012 Venecia Palace, Michałowice

Data wpisu: 2012-09-18

Niestety nie mogę napisać, że zespół Pasjonata jest bardzo dobry…. taką opinią po prostu bym ich skrzywdził. Zespół jest po prostu NIESAMOWITY!! Nie ma drugiego takiego i proszę mi zaufać – byłem na wielu weselach i ciężko w dzisiejszych czasach o porządną kapele. Wiele utworów bardzo zbliżonych do oryginału. Gwarantuje przyszłym nowożeńcom, że wszyscy goście w magiczny sposób zjawią się na parkiecie i będą doskonale bawić się przy wokalu pani Justyny oraz pana Wojtka już od pierwszych minut imprezy! Dziękujemy serdecznie całemu zespołowi, za doskonałą oprawę muzyczną najpiękniejszego dotychczas w naszym życiu dniu!

Bartosz i Karina
Wesele 15.09.2012, DW Alfa, Mięrzecice

Data wpisu: 2012-09-17

Zespół Pasjonata to pełen profesjonalizmu skład, który w pełni możemy polecić. Wykształcenie muzyczne członków zespołu, piękne głosy oraz pogodne nastawienie wpłynęło na to, że nasze wesele miało wspaniałą oprawę muzyczną. Goście byli zachwyceni, a my uważamy, że lepiej trafić nie mogliśmy, a nie ukrywamy, że wymagania mieliśmy duże :-). Dziękujemy serdecznie!!!

Ewa i Piotr
Wesele 25.08.2012, DW Europa, Chorzele

Data wpisu: 2012-09-14

Profesjonalizm i życzliwość – to dwa określenia pasujące do Pasjonaty. Piękny, pełen własnej interpretacji śpiew P. Justyny w kościele i wspaniale wykonane na skrzypcach melodie p. Angeliki – dodały uroczystości w kościele niesamowitego uroku. Doskonale zaaranżowane przeboje rozgrzewały gości weselnych do tańca i poruszały wszystkich- nawet takich co na co dzień nie tańczą :-). Gorąco dziękujemy w imieniu nowożeńców Asi i Pawła

ks. Andrzej i goście weselni z Szydłowca
Wesele 08.09.2012, Joanna i Paweł, Restauracja Iguś, Szydłowiec

Data wpisu: 2012-09-10

Zespół Pasjonata to najlepszy zespół jaki można wymarzyć sobie na wesele. Wokal w wykonaniu p. Justyny i p. Wojtka profesjonalny. Skrzypaczka czyli p. Andżelika szczególnie w kościele również warta polecenia. Przerwy wyjątkowo krótkie. Pani Justyna dba i pilnuje wszystkiego, każdy nawet najdrobniejszy szczegół konsultuje z parą młodą. Nasi goście bawili się do białego rana, wszyscy twierdzą iż chociaż jeszcze raz poszliby na wesele na którym będzie grał taki zespół. Zarówno my jaki i nasi goście jesteśmy zachwyceni zespołem Pasjonata. Wszystkim gorąco polecamy, a zespołowi jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

Ania i Krzysiek
Wesele 01.09.2012 DW Muza, Tarczyn

Data wpisu: 2012-08-28

Szanowni Państwo z Zespołu Pasjonata – serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną na weselu Ani i Sebastiana. Pani Justynie, szczególnie dziękujemy za piękny i niezapomniany wokal. Pani Angelice za wspaniałą grę na skrzypcach. Bawiliśmy się znakomicie. Graliście Państwo wspaniale. Dziękujemy całemu Zespołowi

rodzice Ani
Wesele Anna i Sebastian, 18.08.2012, Hotel „U Pietrzaków”, Zielonka

Data wpisu: 2012-08-20

W imieniu naszym oraz gości dziękujemy bardzo za fantastyczną oprawę muzyczną na naszym weselu. Gorąco polecamy zespół wszystkim narzeczonym – nasi goście bawili się świetnie 🙂

Dziękujemy – Ania i Sebastian
Wesele 18.08.2012, Hotel „U Pietrzaków” Zielonka

Data wpisu: 2012-08-16

Bardzo dziękujemy za wspaniałą oprawę muzyczną na naszym weselu! Zarówno my jak i nasi goście byliśmy zachwyceni 🙂 dziękujemy również za pomoc i wsparcie przed weselem! Serdecznie polecamy wszystkim narzeczonym, którzy szukają jeszcze idealnego zespołu!

Pozdrawiamy, Eliza i Damian
Wesele 11.08.2012, Restauracja Kaskada, Kozienice

Data wpisu: 2012-08-16

Myślę, że możemy się tylko podpisać pod wszystkimi wypowiedziami. Było rewelacyjnie za co bardzo dziękujemy. Mała rada dla tych, którzy wybiorą zespół: dajcie im wolną rękę w wyborze repertuaru – to profesjonaliści i wiedzą przy czym goście będą bawić się najlepiej. Dziękujemy jeszcze raz, zespołowi życzymy samych sukcesów. Buziaczki, cukiereczki, ciasteczka:)

Justyna i Marcin oraz rodzice
Wesele 04.08.2012, DW Afrodyta, Józefów

Data wpisu: 2012-08-01

Dziękujemy, że to właśnie wy będziecie w naszych wspomnieniach oraz za cudowną oprawę muzyczną na weselu w Namysłowie 14 lipca 2012 r. Wszystkim się bardzo podobało, każdy był wręcz zachwycony w jaki sposób wykonywaliście grane utwory i prowadziliście całe wesele. Miło jest słyszeć, że na naszym weselu był fantastyczny zespół. Z całą szczerością możemy potwierdzi wasz profesjonalizm, zrozumienie i pomoc przy doborze repertuaru. Pani Justyno dziękujemy również za cierpliwość.

Kasia i Tomek
Wesele 14.07.2012, Restauracja & Hotel „Stylowa” Namysłów

Data wpisu: 2012-07-03

W imieniu naszym i naszych gości dziękujemy bardzo za wspaniałą oprawę naszego przyjęcia weselnego.

Ania i Jarek
Wesele 30.06.2012, Hotel Filmar, Toruń

Data wpisu: 2012-06-24

Kochani daliście czadu na wczorajszym weselu w Czeladzi 😉 Szacunek i czapki z głów za śpiew i granie…nigdy w życiu nie bawiłam się z lepszym zespołem. Już was wszystkim polecam.

Kasia i Łukasz
Wesel 23.06.2012, DW Anmark, Czeladź

Data wpisu: 2012-06-07

Witamy Szanowny Zespol i jeszcze raz dziękujemy, takze w imieniu gosci, za niezapomniana oprawe na naszym weselu!!! dokonaliscie „czegos niemozliwego”. Goscie bawili sie bez przerwy przez kilka godzin. Wprowadziliscie nas w nastroj bezustannej zabawy przy swietnej muzyce z niesamowitymi wokalami. Gra na skrzypcach Angeliki to rowniez rewelacja, Jestescie tak wspanialymi i serdecznymi ludzmi, ze brak slow. Wszelkie prosby, zyczenia -wykonane!, niesamowita cierpliwosc ;D profesjonalizm i pomyslny dobor repertuaru :)) Aaaa no i pierwszy taniec przy wokalu pani Justyny…. uuuuhhh niejedna lza sie zakrecila 🙂 Dziekujemy przeogromnie poraz juz chyba setny.
Pozdrowienia jeszcze z Chojnic

Roma i Szymon
Wesele 02.06.2012, Restauracja Tawerna, Charzykowy k/Chojnic

Data wpisu: 2012-05-25

Dziękujemy Państwu bardzo za wspaniałą oprawę muzyczną naszego przyjęcia weselnego, naprawdę spisali się Państwo na medal- my i goście pod mega wrażeniem!!! Pani Justyno serdecznie dziękuję Pani za profesjonalne podejście do sprawy i dopilnowanie wszystkiego co bardzo odciąża przy całej przedślubnej bieganinie. Ukłon po pas dla Was wszystkich było nam bardzo miło!

Patrycja i Szymon
Wesele 19.05.2012, DW Esencja, Lesznowola

Data wpisu: 2012-03-19

Gdyby mi pan tak zaspiewal na weselu „do kolyski”, to bym sie chyba poryczala:) piekny glos….

Data wpisu: 2011-10-14

Kapela gra 100% na żywo i grają z bardzo małymi przerwami, mają świetny repertuar. Pani Justyna super wokal i bardzo profesjonalne podejście. Pozdrawiamy

Magda i Michał
Wesele 17.09.2011, Biały Dworek, Prażmów

Data wpisu: 2011-10-13

Dziękuję za piękną oprawę muzyczną. Zespół grał tylko z małymi przerwami. Ubaw na całego. To było przepiękna uroczystość weselna. Graliście na 5 z plusem.

Mama Roberta i już Doroty
Wesele 08.10.2011, Sala Bankietowa, Arkadia Kordowo

Data wpisu: 2011-08-31

Świetny zespół, dzięki któremu Nasza impreza zakończyła się spektakularnym sukcesem 😉 Największe atuty Pasjonaty to bardzo dobre i zróżnicowane wokale, bogaty repertuar utworów oraz profesjonalne prowadzenie zabawy weselnej. Dodatkowo, jako, że w zespole jest dwoje wokalistów, kolejne wejścia trwają naprawdę długo, a przerwy są wyjątkowo krótkie. Również oczepiny poprowadzone zostały z wyczuciem, zaś zaproponowane zabawy były atrakcyjne nie tylko dla widzów, ale także dla samych uczestników. Bardzo miło było w trakcie wesela słyszeć nawet od najbardziej wymagających gości pochwały pod adresem oprawy muzycznej. Gdybyśmy mieli wystawić Pasjonacie ocenę, to w sześciostopniowej skali zespół dostałby 7 😉 Gorąco polecamy.

Edyta i Marcin
Wesele 27.08.2011 Oberża pod Gontem w Zdunkach k. Ełku

Data wpisu: 2011-08-23

Szanowni Państwo z Zespołu PASJONATA – ślicznie dziękujemy za oprawę muzyczną na naszym weselu, niezapomniane wykonania i zabawę do białego rana. W szczególności Państwa polecamy ze względu na wspaniałe wokale (męski i damski np. Pan Wojtek w każdej piosence odnajduje się rewelacyjnie) oraz ze względu na ciągłość grania – po prostu gracie Państwo calutką imprezę do świtu – i to się ceni! POLECAMY i POZDRAWIAMY

Marek i Karolina A.
Wesele 13.08.2011, Otwock

Data wpisu: 2011-08-06

Dziękujemy Wam za wspólną imprezę weselną. Świeże małżeństwo i goście weselni rewelacyjnie bawili się przy muzyce przez Was wykonanej. Polecamy zespół na każdą imprezę:)

Justyna i Łukasz
Wesele 23.07.2011 w Wysokiem Mazowieckiem

Data wpisu: 2011-07-20

Wymarzony zespół na wesele, goście i my byliśmy zachwyceni wspaniałym prowadzeniem zabawy i cudownym głosem Justyny. Jednym słowem pełen profesjonalizm. Dziękujemy i pozdrawiamy gorąco.

Ewa i Michał
Wesele 16.07.2011, DW Fryderyk, Warszawa

Data wpisu: 2011-07-04

Super zespół, zarówno my jak i goście bawiliśmy się świetnie. Jak bierzecie wesele i sie jeszcze zastanawiacie to możecie już przestać bo lepszego zespołu nie znajdziecie 🙂 Na pewno będziemy polecać znajomym.

Pozdrawiamy, Kamila i Daniel
Wesele 25.06.2011, Restauracja Biała Róża, Warszawa

Data wpisu: 2011-06-20

Bawiliśmy na weselu Marty i Michała w Żyrardowie, jesteśmy zachwyceni! Pełna profeska! Rewelacja! Mam nadzieję, że kiedyś dotrzecie nawet do nas-do Nowego Sącza. Już my się o to postaramy! Lachy sądeckie!

Wesele Żyrardów
18.06.2011

Data wpisu: 2011-06-19

Bardzo profesjonalna kapela, szczerze polecamy! Dzięki nim nasze wesele było niesamowite i bardzo radosne, a wokal Justynki jest po prostu niesamowity! Dziękujemy i życzymy dużo szczęścia

Aneta i Marcin
Wesele 4.06.2011, DW „u Babika”, Góra Kalwaria

Data wpisu: 2011-01-29

Weszlam na tę stronkę przypadkowo, nigdy nie bylam na weselu, na ktorym gral zespół Pasjonata, wystarczy, że posluchałam piosenki Dżemu wykonywanej przez p. Wojtka i… jestem Pana głosem zachwycona, bardzo bliska oryginału, głos naprawde świetny, gratuluję i życzę powodzenia.

Kasia z Chełmży

^Do góry strony

  • Facebook